Taller de cotxes i vehicles industrials a Malgrat de Mar

El nostre Taller

Som el taller de cotxes i vehicles industrials Josep Gelpí Reparació De Vehicles i estem a Malgrat de Mar. Ens hem especialitzat en la reparació, tan de turismes com furgonetes i camions, oferint als nostres clients una àmplia gamma de serveis i operacions. Som experts en la reparació de qualsevol avaria.

Reparació de vehicles

A la nostra empresa ens hem especialitzat en mecànica i electrònica de tot tipus de vehicles. Oferim una àmplia gamma de serveis com canvis d'oli i filtres, reparació de pneumàtics, serveis de manteniment oficials, reparacions de qualsevol sistema o peça del vehícle.

 

Comptem amb excel·lents professionals especialitzats en mecànica ràpida i en el manteniment general del vostre vehícle, sempre oferint als nostres clients el millor servei possible, ajundant amb la reparació de tot tipus d'avaries en el sistema de climatització, realitzant canvis de corretja de distribució, canvi d'embragatges, etc.

 

Realitzem serveis pre ITV amb l'objectiu que els nostres clients puguin passar la revisió sense cap problema. Exminem els punts claus que es tindràn en compte a la ITV, per detectar qualsevol tipus de problema i en cas de tenir-lo, donar-los una solució immediata. Disposem d'un frenòmetre on podem comprovar el funcionament de la frenada del teu vehicle. I també podem anar a passar la ITV per a tu. Amb el nostre sistema de revisió et garantim que no tindràs cap problema.

 

L'objectiu final que tenim al taller és que et trobis plenament satisfet amb el manteniment del teu vehicle. Per això comptem amb un grup d'excel·lents professionalt amb molts anys d'experiència. Sabem que els taller s'han de guanyar la confiança dels clients, és per això que ens esforcem perquè el nostre servei sigui el més òptim possible en termes d'eficàcia i temps.

Al nostre taller podem ajudar-te amb la reparació de qualsevol avaria. Demana més informació sense compromís.