Poliment de fars a Malgrat de Mar

Reparació y manteniment de vehícles

Al nostre taller Josep Gelpí Reparació De Vehicles, situat a Malgrat de Mar, oferim un servei de poliment de fars, perquè puguis allargar-los la vida.
Oferim un complet servei de manteniment de vehicles. Al nostre locat oferim una àmplia gamma de serveis, com pots veure a continuació.

Climatització

Portem a terme la diagnosi, manteniment i reparació del circuït frigorífic, del circuït elèctric i de l'equip de control electrònic del sistema de climatització automàtica. A més disposem d'un aparell amb hidrògen per detectar fugues en el circuït de l'aire condicionat.

 

Poliment de fars

Donem una segona vida als fars que ja no il·luminen bé, mitjançant un poliment.

Diagnosis

Servei professional de diagnosi i reparació integral de qualssevol dels sistemes del vehícle (motor, transmissió, frens, emissió de gasos, etc..), amb els equips de diagnosi més moderns i actualitzats.

Electricitat

Reparem o substituïm qualsevol element de la instal·lació elèctrica, bateries, bugies, alternadors, motorets engegada, etc.

ElectrÒnica

Diagnòstic, manteniment i reparació dels sistemes electrònics del vehicle (airbags, unitats de control, ABS, sistemes d'encesa, etc.)

Frens

Duem a terme operacions com la substitució del líquid de frens, canvi de pastilles, actuacions sobre el sistema de l'ABS, etc.

Injecció de gasolina

Diagnòstic, manteniment i reparació dels sistemes d'injecció de benzina.

injecció dièsel

Diagnòstic, manteniment i reparació dels sistemes d'injecció dièsel. Tant de sistemes antics com els més moderns (Common rail, injector-bomba, etc.) També disposem d'una màquina per netejar el sistema d'admissió i escapament, EGR i filtres FAP.

Mantenimient programat

La realització de revisions periòdiques predefinides amb l'objectiu de no perdre la garantía donada pel fabricant.

Mecànica general

Duem a terme operacions de manteniment preventiu i reparació de la mecànica del vehicle, motor, direcció, frenada, suspensió, etc.

Mecànica ràpida

Feines com el canvi d'oli i filtres, motorets d'engegada, bateries, càrregues d'aire condicionat, etc.

pNeumàtics

Realitzem la substitució i el control de desgast dels pneumàtics. També fem l'equilibratge de les rodes i l'aliniació de la direcció, així com la reparació de punxades, etc.

Pre-ITV

Realitzem una revisió exhaustiva d'aquells punts que seran examinats en la Inspecció Tècnica de Vehícles.

Tubs d'escapament

Feines de manteniment, diagnosi i substitució de qualssevol dels components del sistema d'escapament (filtres, catalitzadors, etc.).

Passem la ITV per vostè

Si ho desitges, passem la ITV per tu. Demanem cita, recollim el vehicle i el tornem amb la inspecció realitzada, sense eperes, sense preocupacions.

neteja del sistema d'admissió i escapament

Comptem amb maquinaria per desincrustar el sutje acumulat, reduïr els gasos contaminants i així poder passar la ITV.

Oferim un excel·lent servei de manteniment de vehícles. Demana informació sense compromís.